ADVANCED TRAINING CENTER MODULES

Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende modules die we aanbieden:

BIJSCHOLING
KITE PRO Deze strandmodule is geschikt voor:
  • Personen die reeds strandles gevolgd hebben in een surfclub en zich nog verder willen bekwamen op het strand of niet tevreden zijn over de gevolgde lessen.
  • Personen die reeds les gevolgd hebben in een surfclub en (nog) geen kitekeuze hebben gemaakt of door de bomen het bos niet meer zien (groot aantal soorten kites). Wij bieden bijscholing aan met 2 types kites (SLE/FOIL) zodat je op een objectieve manier de types kan vergelijken en kiezen wat best bij je past.
In deze "custom made" module bouwen we verder op wat je reeds kan. Volgende items kunnen aan bod komen: kite alleen starten en landen, houdingsoefeningen, noodsituaties, techniek, .... m.a.w. alles is mogelijk.

Duur:
per 2 uur
Materiaal: je hebt geen materiaal nodig. Enkel
aangepaste kledij: kleren die vuil mogen worden, voldoende warme kleren (vest, fleece, regenjas,....), stevige schoenen (enkels beschermd), zonnebril, zonnecrème. Als je eigen materiaal hebt (trapeze, kites) mag je dit uiteraard gebruiken.
Prijs: 60 euro / 2 uur.
KITESURF PRO

Deze watermodule is geschikt voor personen die reeds waterles gevolgd hebben in een surfclub en zich nog verder willen bekwamen in de waterstart, of niet tevreden zijn over de gevolgde lessen.

Deze watermodule is ook volledig "custom made". Je kiest zelf wat je wil leren. bvb waterstart, opkruisen, gijpen, springen....  Bij onvoldoende vliegerbeheersing zal voorgesteld worden om module "KITE PRO" te volgen of zelf verder te oefenen op het strand.

Duur:
 per 2 uur
Materiaal: eigen materiaal (wetsuit, trapeze, boardss, kites)
Prijs: 60 euro / 2 uur.

FLYSURFER INITIATIE
FLYSURFER INITIATIE

Deze module is geschikt voor personen die reeds les gevolgd hebben in een surfclub en zich willen omscholen naar FLYSURFER kites.

FLYSURFER kites zijn foil-kites (ook wel ram-air of matras genoemd). Deze waterherstartbare kitesurfkites zijn vooral gekend als de ultieme lichtweerkites. Er is geen enkele andere kite waarmee je zo vroeg het water op kan. Kitesurfen onder de 10 knopen krijgt met Flysurfer kites een nieuwe dimensie. In deze module leren we stap voor stap omgaan met de buitenbeentjes van het kitesurfen.

Duur: per uur
Materiaal:
eigen materiaal (wetsuit, trapeze, boards)
Prijs:
30 euro / uur.

TESTCENTER
TESTCENTER

Deze module is enkel geschikt voor personen die beschikken over een kitebekwaamheidsattest IKO LEVEL 3K of gelijkgesteld

Een overzicht van de beschikbare kites en boards vind je bij kites & boards

Duur: max 2u
Materiaal: Eigen materiaal (trapeze, wetsuit, ev. board).
Prijs:
Flysurfer foil kites: 30 euro (1u les)
Flysurfer tube kites: gratis
Flysurfer boards: gratis
Wingsurf wings: gratis
Hydrofoil boards LEVITAZ*: 30 euro inclusief uitleg over het materiaal

Wingsurf/supfoil board NAISH**: 30 euro inclusief uitleg over het materiaal

Voor aanvang van de testsessie wordt bijkomend 100 euro waarborg betaald. Indien er op het einde van de sessie geen beschadigingen zijn, krijg je dit bedrag terug.
* om de hydrofoil boards van Levitaz te mogen testen, moet je reeds een basis van hydrofoilen beheersen. Je moet minstens kunnen over en weer varen met de foil uit het water. Zo niet raden we aan eerst les te nemen!

** Het wingsurf/supfoil board van NAISH kan je testen met of zonder de foil onder. Om met de foil te mogen testen, moet je reeds een basis van (kite)hydrofoil beheersen. Je moet minstens kunnen over en weer varen met de foil uit het water. Zo niet raden we aan eerst les te nemen!